Loading...

Kære du

Hermed får du adgang til hele workshoppen 'Skræl lagene af og find den ægte dig' som foregik i september 2016.

Den første video er mit foredrag, hvor jeg snakkede om hvorfor og hvordan vi har glemt os selv undervejs i livet.

 

Download video

 

Den anden video er selve den meget effektive proces, hvor du bliver guidet igennem forskellige øvelser, der tilsammen hjælper dig til at  få sluppet alt det, som har begrænset dig i at mærke dig selv, og som har sløret din evne, til at lytte til dig selv.

Du vil derved opnå en ny bevidsthed om, hvordan du opnår ro, kærlighed og respekt fra dig selv.

 

Videoen tager ca. 1 time og 11 minutter. Da der indimellem også er delinger fra deltagerne, spørgsmål og mine svar, så får du lige tidspunkterne på delene i selve processen her, som du kan spole hen til, hvis du ikke ønsker at høre snakken indimellem:

1. del af processen starter helt fra starten ved minut 0.

2. del af processen starter 13.36 minutter inde i videoen.

3. del af processen starter 27.55 minutter inde i videoen.

Den sidste del af workshoppen handler om, hvordan du holder fast i tålmodighed, intention og vedholdenhed, når der er omstændigheder eller ting, du ønsker at ændre i dit liv - den peptalk starter 51.54 minutter inde i videoen :)

Hvis du undervejs i processen har brug for mere tid til at skrive, end du lige får i videoen, sætter du mig selvfølgelig bare på pause undervejs :)

 

 

Download video

 

Jeg håber af hele mit hjerte, at denne workshop vil hjælpe dig til at skrælle gamle, begrænsende lag af, så du kan begynde at finde hjem til dig selv

Kærligst Camilla